Bevezetés » A bidé már nem luxus

A bidé már nem luxusTalán valakinek felesleges témának tűnhet a személyes higiéniáról beszélni. Csakhogy tényekkel bizonyított, hogy az Európaiak körében ez a téma nagyon hiányos, beleértve minket Magyarokat is. Így egyértelmű, hogy igenis kell beszélnünk nyíltan az intim higiéniáról! Nem csak az alap higiéniáról kell itt szót ejteni, hanem elsősorban az egészségünk megőrzéséről is.

A kérdés az, hogy miért részesítik előnybe a papír használatát intim higiéniánál és nem a vízzel való tisztálkodást. A papír közel sem távolítja el azokat a mikroorganizmusokat, melyek komoly infekciókat (fertőzést), nőgyógyászati problémákat és nem utolsó sorban aranyér kialakulását  okozhatják.

Több Keleti országban és Ázsiában is a szükségletek után vízzel való mosakodás történik, mely biztosítja az egész napos kellemes közérzetet és tisztaságot.


A legnagyobb ok amiért az emberek NEMET mondtak a bidének az az volt, hogy több helyre volt szükség az elhelyezéséhez. Jó hírünk van ezen a téren! A WC+BIDÉ 2in1 alkalmazásával két legyet csak egy ütésre!

A WC+BIDÉ 2in1 helyettesíti a sima Wc-t és a Bidét egyben. Így helyet és pénzt takarítva meg. Emelet nem csak egy dizájn közül tud választani és hasonlóan a sima WC-hez létezik falra szerelhető, monoblokkos és kombi WC+BIDÉ 2in1. .