Bevezetés » Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

  1. Az adatkezelő

Neve: Alea Szaniter Hungary Kft.

Elérhetősége: 1211 Budapest, Szikratávíró út 17-21.

Képviselő neve: Papp-Szakál Annamária

Hivatalos levelezési cím: 1152 Budapest, Palánk utca 148.

Elektronikus elérhetőség: papp.annamaria@wcbidet.hu

Adatkezelő honlapjának címe: https://wcbidet.hu

Telefonszám: +36-20/400-2532

Cégjegyzékszám: 01-09-199399


  1. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Nem folytatunk olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.


  1. A személyes adatok tervezett kezelésének célja, valamint az adatkezelés jogalapja

Mivel természetes személyekkel is kapcsolatban állunk, több személyes adatot is kezelünk; jelen tájékoztató célja, hogy összefoglaljuk, melyek ezek az adatok hogyan kezeljük azokat. Tájékoztatásunk a https://wcbidet.hu honlappal és a honlapon hirdetett szolgáltatásaink nyújtásával kapcsolatos tevékenységeinkre terjed ki.


1. Kapcsolatfelvétel a honlapunkra kihelyezett űrlapon keresztül:


Milyen adatot kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Ezt a lehetőséget azért biztosítjuk Önnek, hogy kényelmesen, közvetlenül a honlapról tudja felvenni velünk a kapcsolatot. A név, telefonszám és az e-mail cím megadását kérjük, hozzájárulása alapján kezeljük ezeket az adatokat, üzenete semmiképp sem jelent feliratkozást hírlevelünkre


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Az üzenete a saját postafiókunkban landol. Ha nem alakul ki közöttünk üzleti kapcsolat, levelét törölni fogjuk rendszeres postafiók takarítási munkálataink során, amelyet legalább hat havonta megejtünk.


Hogyan vonhatja vissza a hozzájárulást?

Hozzájárulását visszavonhatja egy üzenettel, amelyet az wcbidet@wcbidet.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk az üzenetet, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a neve egy másik listára, amely a törölt üzeneteket tartalmazza. A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.


2. Kapcsolatfelvétel telefonon vagy email-ben:


Milyen adatot kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Jelentkezhet kérdéseivel nálunk telefonon vagy elektronikus levélben, mindkét esetben elkérjük/megismerjük a teljes nevét; hívás esetén a telefonszámát, levél esetén az email-címét. A hozzájárulása alapján kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy visszahívhassuk, ha épp nem tudjuk felvenni a telefont vagy visszaírhassuk a választ.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Ha nem alakul ki közöttünk üzleti kapcsolat, telefonszámot és hozzá kapcsolódó nevet nem mentünk el. A híváslistánk magától törlődik a készüléken, 14 napig tárolódnak a beérkező, kimenő és nem fogadott hívások. Az üzenete a saját postafiókunkban landol, ha nem fog nálunk rendelni, levelét törölni fogjuk rendszeres postafiók takarítási munkálataink során, amelyet legalább hat havonta megejtünk.


Hogyan vonható vissza a hozzájárulás?

Hozzájárulás visszavonható egy üzenettel, amelyet a wcbidet@wcbidet.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk a készülék híváslistájából a számát, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a telefonszám egy másik listára, amely a törölt telefonszámokat tartalmazza. A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít. E-mail esetén szintén egy napon belül törölni fogjuk az üzenetet.


3. Regisztráció:

Webáruházunkban lehetősége van regisztrálni, amely nem feltétele a vásárlásnak, szerződéskötésnek. A regisztráció célja, hogy új vagy visszatérő vásárlóink adatait megőrizze a rendszer, így a következő vásárlás alkalmával kevesebb adat rögzítése is elegendő, ami egyszerűbb és gyorsabb vásárlási lehetőséget biztosít. A regisztráció egy kényelmi szolgáltatás.


Milyen adatot kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Regisztrációhoz kérjük a teljes nevet; a telefonszámot, email-címet, szállítási nevet és címet, jelszót. A hozzájárulása alapján kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy adatait a rendszer eltárolja.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A hozzájárulás visszavonásáig, a regisztráció törléséig. Amennyiben regisztrált vásárlóként már vásárolt is webáruházunkban, az azt jelenti, hogy szerződés vagy jogi kötelezettség miatt adatai csak a regisztrált felhasználók adatbázisából törlődnek. Számláinkon vagy szerződéseinken továbbra is szerepelnek személyes adatok, ezekről lejjebb tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat.


Hogyan vonhatja vissza a hozzájárulást?

Hozzájárulása visszavonható egy üzenettel, amelyet a wcbidet@wcbidet.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk regisztrációját. A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.


4. Vásárlás a webáruházunkban- azonosítás és kapcsolattartás

Webáruházunkban való vásárlás nem kötött regisztrációhoz. A regisztráció nélküli vásárláskor minden adatot be kell kérnünk, amit regisztrált vevőink már esetleg korábban megadtak, de az adatok köre természetesen ugyanaz, a jelszó kivételével.


Milyen adatot kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Megrendeléshez a teljes nevet; a telefonszámot, email-címet, amelyeket szerződéses jogalap szerint kezelünk. A nevet azért kérjük, hogy azonosíthassuk a megrendelőt, a telefonszámot azért, hogy rövid úton egyeztetni tudjunk, ha bármilyen probléma adódik a kiszállítási adatokkal, a számlázási adatokkal, vagy a megrendelt termékkel kapcsolatban. Az e-mail címre a megrendelés visszaigazolása, a kiszállítási információk és az elektronikus számlánk érkezik. A számlázási név, cím, szállítási neved és címed kezeléséről külön pontban is írunk.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A megrendeléshez kért azonosító és kapcsolattartási adatait mindaddig megőrizzük, amíg a jótállási és a szavatossági igényeket vásárlóink érvényesíthetik, továbbá más polgári jogi igények érvényesítésének elévülési idejéig. Tehát a vásárlástól számított öt évig őrizzük meg ezeket az adatokat.


Mi történik, ha nem kapjuk meg a kért adatokat?

A szerződéskötés feltétele a kért adatok megadása. Nem beazonosítható vásárló részére a megrendelést nem teljesítjük.


5. Számlázási kötelezettségünk teljesítése


Milyen adatot kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Számláinkat elsősorban számlázó program segítségével állítjuk ki. A kiállításhoz a következő adatokat kérjük el: számlázási név, számlázási cím, e-mail cím.


Jogi kötelezettségünk a számlázás, el kell kérnünk ezeket az adatokat.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A tárolás időtartamát jogszabály írja elő, amely szerint a kiállítás évében, plusz még nyolc évig meg kell őriznünk ezeket az adatokat.


Mi történik, ha nem kapjuk meg a kért adatokat?

Nem tudjuk teljesíteni számlázási kötelezettségünket, ezért az adatok hiányában nem küldjük el a megrendelt terméket


6. Kiszállítás teljesítése


Milyen adatot kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Termékeinket átveheti személyesen üzletünkben, vagy kérésére kiszállítjuk Önnek. A kiszállításhoz elkért adatok: csomagot átvevő személy neve, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím. Ezeket a személyes adatokat a szerződéses jogalap alapján kezeljük.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A kiszállítás teljesítéséhez elkért adatokat a kiszállítást követő 30 napig őrizzük meg.


Mi történik, ha nem kapjuk meg a kért adatokat?

Az adatkezelés a szerződésben vállalt kötelezettségünk teljesítése érdekében történik. Ha nem kapjuk meg a kért adatokat, a kiszállítást nem tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben kérjük látogasson el üzletünkbe és átveheti személyesen a megrendelt terméket.


7. Jogi igények érvényesítése


Milyen adatot kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Garanciális igényeit, fogyasztóvédelmi panaszait a neve, e-mail címe, telefonszáma és garanciális igénye vagy fogyasztóvédelmi panasza leírásával érvényesítheti. Az Ön döntése, hogy él-e a jogi igények érvényesítésének lehetőségével, de ha megadja a kért személyes adatokat, azokat jogi kötelezettségünk alapján fogjuk kezelni.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A garanciális igényeiről és az egyéb fogyasztóvédelmi panaszairól szóló dokumentumokat öt évig vagyunk kötelesek megőrizni.


Mi történik, ha nem kapjuk meg a kért adatokat?

Amennyiben Ön garanciális igényét szeretné érvényesíteni vagy fogyasztóvédelmi panaszt nyújt be hozzánk, a kért adatok megadása nélkülözhetetlen.


8. Facebook üzleti oldal működtetünk: WcBidé 2in1 néven


Ha Önnek könnyebb velünk Facebook-on kapcsolatba lépni, küldhet üzenetet az oldalunkon. Ekkor olyan személyes adatait ismerjük meg, amit a Facebook-nak megadott, illetve amit önként a rendelkezésünkre bocsájt.


Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

Ha kedveli oldalunkat a nevén kívül a nyilvános profilját, nyilvános megosztásait és a hozzászólásait látjuk, hozzájárulása alapján. A felület üzemeltetésének célja szolgáltatásaink népszerűsítése, szakmai cikkek és információk megosztása széles körben, gyors híreink közzététele.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Van egy felület, amin mi vagyunk az adminisztrátorok, de Ön rendelkezik alapvetően mindenről. Amíg vissza nem vonja az oldal kedvelését, vagy amíg meg nem szüntetjük az oldalt, addig látható a neve az oldalt kedvelők között. Az oldal szellemiségével össze nem egyeztethető, rosszindulatú, mások számára bántó megjegyzések esetén a moderálási jogot fenntartjuk magunknak.


Hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását?

Kattintson a „Mégsem tetszik ez az oldal” gombra! A saját hozzászólásait, nyilvános megosztásait bármikor törölheti. A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.


9. Hírlevél és eDM küldés


Honlapunkon van feliratkozási lehetőség reklámot is tartalmazó hírlevelünkre.


Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

Hírlevelünkre, amely reklámot is tartalmaz, a név és az e-mail cím megadásával lehet feliratkozni. Ezeket az adatokat hozzájárulása alapján kezeljük, abból a célból, hogy elektronikus úton küldött levélben értesítsük a legfrissebb információkról, hírekről, kedvezményeinkről, új termékeinkről.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Leiratkozásig.


Hogyan vonható vissza a hozzájárulás?

Hírlevelünk végén talál egy linket, amelyre, ha rákattint, adatai törlésre kerülnek hírlevélküldő adatbázisunkból és többet nem érkezik az Ön részére ilyen üzenet.


10. Sütikezelés az oldalon


Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.


A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, ezért nem is alkalmas az egyéni felhasználó azonosítására. Léteznek sütik, amelyek tartalmaznak egyéni azonosítót, mégpedig egy titkos, véletlenül generált számsort, ezt az Ön gépe tárolja és ezzel biztosítja az Ön azonosíthatóságát.

A működéshez nélkülözhetetlen sütik nem igénylik az Ön hozzájárulását, ezek a sütik azonban nem teszik lehetővé az Ön beazonosítását. A marketing célból alkalmazott sütik az Ön hozzájárulása alapján kerülnek az Ön gépére.Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat és hogyan törölheti őket?

A működéshez nélkülözhetetlen sütik élettartama a munkamenet idejére korlátozódik. A marketing célból alkalmazott sütik élettartama változó, ezeket a beállításokat Ön bármikor módosíthatja, kialakíthatja a saját böngészőjében:


11. Remarketing tevékenység az oldalon


Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

Oldalunkon két követő kódot ágyaztunk be: Google Analytics és Facebook Pixel. A követőkód egy JavaScript-kódrészlet, amely webhelyekkel kapcsolatos adatokat gyűjt és szolgáltat valamely rendszernek. Egy analitikai eszköz, ezzel mérheti webáruházunk a hirdetési tevékenységének hatékonyságát és megismerheti a látogatók által a webhelyén végzett műveleteket. Személyes adatokat nem látunk.

A Facebook Pixel gyakorlatilag a Google Analytics Facebook-os megfelelője. Beágyazásával a Facebook lehetőséget kap arra, hogy a Facebookon is regisztrált felhasználók tevékenységét weboldalunkon nyomon kövesse. Személyes adatokat szintén nem látunk.


Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat és hogyan törölheti őket?

Az adatkezelés időtartamáról és a követőkód leállításáról itt tudhat meg további részleteket:


  1. Ki ismeri meg a személyes adatokat? Címzettek köre.

Tárhelyszolgáltatás

cégnév: webhouse s.r.o. 
Székhely:917 01
 trnava, Paulinska 20
Adószám: 2022329705

Telefonszám: +421) 033/29 33 500
 
E-mail: webhouse@webhouse.sk

(Hozzáférés a honlap teljes tartalmához és a levelezőrendszerhez, érvényes és hatályos adatfeldolgozói szerződés alapján, a szerződés megszűnéséig. Elsődleges feladata a tárolás, ezen kívül más műveletet a személyes adatokon nem végez).

Könyvelés

cégnév: Bilance Kft.
Székhely: 1094 Budapest,
Tűzoltó u. 57.
Adószám: 10550410211
Telefonszám: 0612155550
E-mail: info@bilance.hu

(Hozzáférés a természetes személyek és vállalkozások részére kiállított számlákhoz).

Kiszállítás

cégnév: Kova Trans Kft.
Székhely: 2220 Vecsés, Róder Imre utca 22.
Adószám: 13240392213
Telefonszám: 06704186279
E-mail: megrendeles@kovatrans

(Hozzáférés a természetes személyek és vállalkozások részére kiállított számlákhoz).

Számlázó Program

cégnév: Clear Admin Kft.
Székhely:4400 Nyíregyháza, Tompa Mihály u. 12.
Adószám:23899595-2-42
Telefonszám:06 30 64 82 111
E-mail: szamlazo@clearadmin.hu

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy a legjobb böngészési élményt biztosíthassuk Önnek honlapunkon. Az oldal további használatával jóváhagyja a sütik használatát. Bővebben

MI A WC+BIDÉ EGYBEN?Pontos leírást erről a felső menürendszerben talál a WC+BIDÉ 2in1 alatt / MI A WC + BIDÉ 2IN1.


A gyakori kérdéseket a fenti menürendszerben láthatja WC+BIDÉ 2in1 alatt / GYAKORI KÉRDÉSEK/GYIK/FAQ


Amennyiben a szerelés menetéről szeretne többet megtudni, akkor a felső menüből a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓKRA kattintson / Szerelési útmutató

HOGYAN VÁSÁROLJUNK
A termékekekt bal oldalon találja egymás alatt felsorolva (ESHOP).3 kategóriából választhat. Falra szerelhető, monoblokkos (kombi wc), szabadonálló.Részletes útmutatót a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ menüpont alatt talál / Hogyan vásároljunk.A SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES 30000 Ft FELETT.

HOL LÁTHATOM A WC+BIDÉT?Jöjjön el bemutatótermünkbe a kapcsolatok menüpont alatt megnézheti hol talál meg minket és mikor SHOWROOM

Segíthetek?

Következő tipp